Grandhood og Danløn i nyt partnerskab: Opsæt firmapension via Danløn

Hos Grandhood tror vi på at partnerskaber kan bane vejen for bedre brugeroplevelser for små- og mellemstore virksomheder og deres ansatte og derfor har vi netop integreret med Danløn, hvilket du kan blive klogere på her.

Danløn er Danmarks største lønsystem for små- og mellemstore virksomheder som siden 2001 har hjulpet utallige virksomheder med at administrere deres løn. I dag bruger mere end 45.000 virksomheder deres online lønsystem til at udbetale løn til deres medarbejdere.

Grandhood + Danløn

Vores partnerskab med Danløn betyder indledningsvist, at du nemt kan sætte din Grandhood pensionsopsparing op via Danløn, således at de månedlige indbetalinger automatisk overføres til os. Men det stopper selvfølgelig ikke her. Vi arbejder i øjeblikket på at udbygge vores integration med Danløn, og vi håber derfor på snart at kunne levere flere værdiskabende funktioner til både virksomheden og medarbejderne.

Vi glæder os til at kunne introducere endnu flere partnerskaber i løbet af 2019, hvor vi har et klart mål om at små- og mellemstore virksomheder meget nemmere kan få en anstændig og attraktiv firmapension.

3 minutter

Det er hvad det tager for en virksomhed at tilmelde sig vores løsning.