Vores partnerskaber

Danløn - online lønsystem

Danløn er Danmarks største lønsystem for små- og mellemstore virksomheder, som siden 2001 har hjulpet utallige virksomheder med at administrere deres løn. I dag bruger mere end 45.000 virksomheder deres online lønsystem til at udbetale løn til deres medarbejdere.

Vores partnerskab med Danløn betyder, at du nemt kan sætte din Grandhood pensionsopsparing op via Danløn, således at de månedlige indbetalinger automatisk overføres til os. Men det stopper selvfølgelig ikke her. Vi arbejder i øjeblikket på at udbygge vores integration med Danløn, og vi håber derfor på snart at kunne levere flere værdiskabende funktioner til både virksomheden og medarbejderne.

Læs mere om Danløn


Tryg - Danmarks største forsikringsselskab

Tryg er det største skadeforsikringsselskab i Danmark og det næststørste i Norden. Tryg tilbyder forsikringer til private- og erhvervskunder i Danmark, Norge og Sverige. Hver femte dansker har valgt Tryg, og deres kunder er blandt de mest tilfredse.

I Grandhood er det vigtigt for os, at du kan tage hånd om dine medarbejdere. Derfor samarbejder vi med Tryg og kan tilbyde en fordelagtig pris på en isoleret virksomhedsbetalt sundhedsforsikring gennem Tryg.

Læs mere om Tryg


Saxo Bank - global investeringsbank

Saxo Bank er en dansk bank med speciale i online handel, investering og digitale platformsløsninger til andre finansielle institutioner. Saxo Bank har kunder i mere end 120 lande med aktiver under forvaltning på over 16 milliarder USD.

Partnerskabet betyder, at Grandhood kan fokusere på din investeringsplan og den digitale kundeoplevelse, mens Saxo Bank står for at opbevare din pensionsopsparing, samt håndtering af køb og salg af de enkelte værdipapirer, som din pensionsopsparing består af.

Læs mere om Saxo Bank